Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



En la foto Joan Josep Nuet e Irene Aldabert
Nuet explica la reforma  laboral en un acte organitzat per EUiA a Sant Adrià de Besòs
El diputat al Congrés reivindica la política com a eina de lluita i crida a combatre a les institucions i al carrer aquest nou atac als drets dels treballadors . 
  EUiA de Sant Adrià de Besòs va celebrar ahir vespre (29 de febrer), a la biblioteca popular de la ciutat, un acte públic sobre la reforma laboral que ha aprovat el govern del PP, amb l'objecte d'aprofundir en els seus continguts i de reflexionar sobre les conseqüències de la mateixa.
La xerrada, presentada per la responsable d'Organització local, Irene Aldabert, va anar a a càrrec de Joan Josep Nuet, diputat al Congrés d’IU, ICV-EUiA, CHA: L’Esquerra Plural. Nuet va començar dient que la crisi no és imputable als treballadors sinó a l'especulació financera i immobiliària, però que ha estat aprofitada pels mateixos que l'han provocat per canviar el model de relacions laborals mitjançant la nova reforma laboral, des d'una òptica neoliberal que les individualitza, deixant en la indefensió als treballadors i les treballadores davant les empreses.