Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


L'any 2011 i el que portem de 2012 estan essent molt intensos. Estem vivint una intensificació de l'estratègia del poder financer per imposar la seva agenda profundament antidemocràtica. Ens roben la vida. Estem vivint instants decisius. Davant d'això, la resposta ciutadana ha estat massiva i continuada, però no suficient, encara, per revertir la tendència. Calen més caps per pensar les alternatives i imaginar formes de posar-les en marxa, i més mans per contribuir a construir-les.

Et volem convidar a participar a l'assemblea oberta que el proper dimecres 9 de maig, a les 19h, celebrarem al Bar Glaciar (Plaça Reial 3, Barcelona)

La proposta de temes a tractar és la següent:

a) Breu exposició de la naturalesa i el treball d'Inflexió en l'últim any + anàlisi del moment polític i social actual
b) Les mobilitzacions del 12M al 15M + paper d'Inflexió
c) Organització de les segones Jornades per una Inflexió

Et demanem que ens ajudis a fer-ne difusió comentant-ho a les persones que creguis que hi poden estar interessades, reenviant aquest correu, piulant-ne al Twitter amb l'etiqueta #inflexio, o bé difonent aquest esdeveniment al Facebook.

Fins aviat!
equip coordinador Inflexió 


Web d'Inflexió

Etiquetes de comentaris: , ,