Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Foto de C.O.


El Partit dels i les Comunistes de Catalunya ha demanat la llibertat dels detinguts acusats de desordres durant la vaga general del 29/M. Militants del PCC han portat una pancarta en la qual es llegia "Llibertat detinguts", una altra de les Juventuts Comunistes (CJC) tambe demanaven  "Llibertat  Vaguistas".

La multitudinària manifestació,prop de 100.000 persones segons els sindicats convocants, ha recorregut la Via Laietana de Barcelona en contra de les polítiques econòmiques i socials que estan duent a terme els governs de dretes del PP i CiU i que estan provocant més atur, més pobresa i desesperació de famílies, brutals retallades en la sanitat i en l'ensenyament, eliminant drets laborals, sindicals i socials.













El PCC pide la libertad de los detenidos en la pancarta de la manifestación del 1º de mayo.

El Partit dels i les Comunistes de Catalunya ha pedido la libertad de los detenidos acusados de desordenes durante la huelga general del 29/M. Militantes del PCC han llevado una pancarta en la que se leía "Libertad  detenidos", otra de las Juventudes Comunistas (CJC) tambien perdían la "Libertad de los Vaguistas".

La multitudinaria manifestación,cerca de 100.000 personas según los sindicatos convocantes, ha recorrido la Via Laietana  de Barcelona en contra de las políticas económicas y sociales que están llevando a cabo los gobiernos de derechas del PP y CiU que están provocando más paro, más pobreza y desesperación de familias, brutales recortes en la sanidad y en la enseñanza, eliminando derechos laborales, sindicales y sociales.
Una importante manifestación a las que seguiran otras movilizaciones como las de la huelga del 3 de mayo, convocada por la PUDUP, contra la subida de las tasas, las movilizaciones contra la reunión del Banc Central Europeu, y la pròxima mobilització convocada pel moviment 15M pel dissabte  12 de maig.


Galeria fotográfica de Oscar Martínez
Para descargarlas haced clic con el botón derecho del ratón sobre el siguiente enlace y escoged la opción "Guardar enlace como":
http://dl.dropbox.com/u/15040573/1er_Maig_2012.zip
Están guardadas en un archivo comprimido zip.


 



Foto de C.O.



Una important manifestació a les quals seguiran altres mobilitzacions com  la vaga del 3 de maig, convocada per la PUDUP, (plataforma u nitaria de la Universitat)  contra la pujada de les taxes, les mobilitzacions contra la reunió del Banc Central Europeu, i la important pròxima mobilització convocada pel moviment 15M pel dissabte 12 de maig.

Galeria fotogràfica de Oscar Martínez:
http://dl.dropbox.com/u/15040573/1er_maig_2012.zip
Estan guardades en un arxiu comprimit zip.