Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


EUiA i el Front de Gauche aposten a Girona per la unitat de l'esquerra contra l'Europa del capital




Girona - 26/05/2012

Ahir divendres dia 25 de maig va tenir lloc al Centre Cívic de Sta Eugènia de Girona (Can Ninetes), un acte públic d'Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) amb el Front d'Esquerres francès (Front de Gauche).

A l'acte hi varen intervenir Josep Colomé, secretari polític del PSUC-viu a les Comarques Gironines, Jordi Córdoba, coordinador intercomarcal d’EUiA i membre del Consell Nacional de la nostra organització, Cristina Simó, secretària de la dona del PCE i membre del Comitè Executiu del Partit de l’Esquerra Europea, Joan Josep Nuet, secretari general del PCC, membre de la Comissió Permanent d’EUiA i diputat al Congrés pel grup de l’Esquerra Plural, i Nicolàs Garcia, alcalde d’Elna (Rosselló), dirigent del Front de Gauche a la Catalunya Nord, secretari departamental del PCF 66 i membre del Consell Nacional del PCF.