Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Tomás Borge amb Daniel Ortega
El comandant de la revolució nicaragüenc Tomás Borge va morir dilluns després de diverses setmanes d'internament en teràpia intensiva i després d'intervenció quirúrgica per afecció pulmonar, va informar el govern de Nicaragua per mitjà de Rosario Murillo,   Coordinadora del Consell de Comunicació i Ciutadanía.

Borge, era l'únic supervivent dels fundadors del Front Sandinista d'Alliberament Nacional (FSLN), va morir a les 20:30, hora local, va indicar la coordinadora del Consell de Comunicació i Ciutadania, en un missatge pels mitjans sandinistes de premsa.

De 82 anys d'edat, el destacat intel·lectual i revolucionari era en estat de coma des del passat 6 d'abril, a l'hospital militar Doctor Alejandro Dávila Bolaños d'aquesta capital, sota vigilància mèdica especialitzada.


El Partit dels i les Comunistes de Catalunya expressa el seu pesar per la mort  d'un dels liders de la revolució nicaraguense alhora que reconeix la contribució del pensament i l'acció de Tomás Borge en el procés de transformació d'Amèrica Llatina.

Trovareu més infortmació a : http://www.lavozdelsandinismo.com/