Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



Com haviem anunciat, aquest matí a les 12 s’ha fet a l’Ateneu Roig de Gràcia una roda de premsa convocada pel grup promotor de la IPP en la qual s’han tractat els assumptes següents:
.

Marta Sibina, Albano Dante, Àngels Martínez, Toni Barbarà i Marta Carreras a la roda de premsa d’aquest matí


1.-  Recepció Providència penal. Dempeus per la Salut Pública, com a primera entitat signant del llistat de la IPP ha estat acceptada com a Acció Popular en la demanda penal Mesa-Fuertes i això sense necessitat de fiança.  Hi ha línies de denúncia legal, amb els suports de moltes organitzacions i persones, que segueixen el seu curs.

Aquí podeu consultar el document de la Providència

2.- Situació de companys periodistes, Albano i Marta, de la revista “cafeambllet”. Denunciats per suposades ofenses al bon nom de J. Mª Via, indignats pel cas de veí mort a Breda tot esperant assistència urgent, o situació de retirada de publicitat per part de la Caixa…



 

Els podeu escoltar en aquest video, que van editar el 17 de maig, només conèixer l’anulació de la publicitat de La Caixa a la seva revista.





El company de Montacada explica el seu cas
3.- Denunciar SÍ serveix !! Les denúncies i queixes particulars promogudes des de la IPP (Iniciativa Penal Popular) comencen a donar resultats. Presentació d’un cas concret de millora immediata en una llista d’espera abusiva.
Un veí de Montcada la dona del qual portava un any en llista d’espera per una intervenció d’una hèrnia umbilical,  va presentar una formulari de queixa exercint el dret a petició, i lendamà va rebre una citació amb la data per la intervenció immediata. Ell mateix ho explica avui a la roda de premsa.

de : http://dempeusperlasalut.wordpress.com/2012/05/22/roda-de-premsa-de-la-ipp-e-lateneu-roig/