Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



Més de 600 persones es van trobar al Parc Nou del Poble Nou en un ambient de camaraderia per celebrar la Festa d'Avant d'aquest any. Un total de 450 començals (100 més que a l'edició anterior de la Festa d'Avant) van presenciar les intervencions de Joan Josep Nuet, secretari general del PCC, de Stavros Karagkounis, membre de Syriza i Jose Cordon del Front de Gauche.

'Ells estan aqui perquè per nosaltres són exemples a Grècia i a França. Han aconseguit els vots perquè han donat sortida a la indignació de la gent; a un sistema que és caduc i que no funciona. Han buscat la Unitat, un discurs unitari i un programa' va afirmar Nuet.

Nuet va entregar el premi Àlvar Badia a la Solidaritat Internacionalista a Núria Salamé Real, presidenta de la Federació d'Associacions Catalanes Amigues amb el Poble Saharahuí

A la Festa també va assistir una delegació del Consulat de Veneçuela, del Consulat de Cuba i del Consulat de l'Equador.

'O construim un gran moviment unitari polític i social per derrotar a la dreta o ens derrotaran a nosaltres. L'enemic és un, no podem estar barallant-los. Necessitem un programa i una lluita. La unitat és fonamental. No tenim ni setmanes per construir-la' va sentenciar Nuet.

'La política neoliberal ha deixat als alumnes grecs sense llibres, als malalts sense medicaments. Lo de Syriza ha estat una verdadera revolució. La nostra presència durant els últims anys ha estat molt vinculada als moviments socials. Amb un absolut respecte, sense protagonismes. Poc a poc van confiar en nosaltres' va afrimar Stavros Karagkounis.

A la Festa d'Avant, la Fundació Pere Ardiaca, l'Ateneu Roig i el Casal d'Amistat Català-cubà de Barcelona van muntar stands informatius. Altres convidats destacats van ser Jose Luis Centella, Secretari General del PCE, Alfredo Clemente, Secretari General del PSUC-Viu, Maite Mola, responsable internacional del PCE i vicepresidenta del PIE- Partido de la Izquierda Europea entre d'altres.

'L'èxit va ser la unitat' va sentenciar Stavros Karagkounis.

Després de les intervencions va començar la Festa Revolució dels CJC.



Intervenció de Joan Josep Nuet, a la festa del PCC de 2012



Intervenció de Stavros Karagkounis, membre de Syriza, a la festa del PCC de 2012



Videos: @racos1871

Etiquetes de comentaris: , ,