Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Festa d'AvanteReunió de l'Àrea Internacional del PCC.

El Secretari General del Partit dels i les Comunistes de Catalunya, Joan Josep Nuet, participarà a les Festes anuals dels Partits Comunistes de Portugal i França.
Com ja és tradicional, el PCC, aquest any mitjançant el seu Secretari General, participarà a les festes dels Partits Comunistes de Portugal i França que se celebren en els primers dies de setembre. Les Festes d'Avante i de l'Humanité, periòdics dels Partits Comunistes de Portugal i França que donen nom a les festes i que serveixen per reivindicar el discurs comunista, són dos dels esdeveniments més massius dels partits comunistes d'occident i suposen l'inici del curs polític després de les vacances d'estiu, aquest any carregades de mobilitzacions i protestes a tot Europa contra les polítiques dels governs de dretes instal·lats als nostres Estats.
És també una ocasió de trobada amb altres partits comunistes, per consolidar relacions entre els partits i intercanviar experiències

El passat 24 de juliol va tenir lloc una reunió de l'Àrea Internacional per repassar els últims esdeveniments, com les eleccions a França, Grècia, Estats alemanys, municipals a Itàlia, El Salvador, cop al Paraguai, valoració de la Festa d'Avant, participació al Fòrum de Sao Paulo, visita i salutació al PC Colombià en el seu XXI Congrés, les festes d'Avante i l'Humanité, així com la visita a la propera trobada de partits comunistes i obrers a Beirut i al XIX Congrés del Partit Comunista Portuguès.

Es va acordar convocar una jornada del Partit sobre Política Internacional. Es va acordar elaborar un full o document en format digital que pugui servir per donar a conèixer a la militància en general temes d'interès de política internacional. També, es va acordar la incorporació de nous camarades a l’Àrea Internacional.

.
_____________________________________________________________________

Reunión del Área Internacional del PCC

El Secretario  General del Partit  dels i les Comunistes de Catalunya, Joan Josep Nuet, participará en las Fiestas anuales de los Partidos Comunistas de Portugal  y Francia.
Como viene siendo tradicional, el PCC, este año mediante su Secretario General, participará en las fiestas de los Partidos Comunistas  de Portugal y Francia que se celebran  en los primeros días de septiembre. Las Fiestas d’AVANTE y de L’Humanité,  periódicos de los Partidos Comunistas de Portugal y Francia que dan nombre a las fiestas y que sirven para reivindicar el discurso comunista, son dos de los acontecimientos  más masivos de los partidos comunistas de occidente y suponen el inicio del curso político tras las vacaciones de verano, este año cargadas de movilizaciones y protestas en toda Europa contra las políticas de los Gobiernos de derechas instalados en nuestros Estados.
Es también una ocasión de encuentro con otros partidos comunistas, para consolidar relaciones entre los partidos e intercambiar experiencias.


El  pasado 24 de julio tuvo lugar una reunión del Área Internacional para repasar los últimos acontecimientos, como las elecciones en Francia, Grecia, Estados alemanes, municipales en Italia, El Salvador, golpe en Paraguay, valoración de la Festa d’Avant, participación en  el Foro de Sao Paulo, visita y saludo al PC Colombiano en su XXI Congreso, las fiestas de Avante y L’Humanité, así como la visita al próximo encuentro de partidos comunistas y obreros en Beirut y al XIX Congreso del Partido Comunista Portugués.

Se acordó convocar una jornada del Partido sobre Política Internacional. Se acordó elaborar una hoja o documento en formato digital que pueda servir para dar a conocer a la militancia en general temas de interés de política internacional. Asímismo, se acordó la incorporación de nuevos camaradas al Área Internacional.