Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.





El Consell Nacional de la CGTP-IN convoca una vaga general el 14 de novembre de 2012, contra l'explotació i l'empobriment, canvi de polítiques - Per  un  Portugal  amb Futur .








3 d'octubre, RESOLUCIÓ del Consell Nacional de la CGTP-IN  : Ocupació, salaris, drets, serveis públics

La manifestació gegantina del 29 de setembre que, un cop més,  va tornar a ser  la Plaça del Palau en una  veritable "Plaça Popular",  va ser un esdeveniment extraordinari, la major importància política i social.
Una enorme multitud estava present i va donar veu al clam immens que a tot el país s'aixeca contra les mesures d'austeritat en el marc del denominat "memoràndum d'entesa" amb la troica estranger - un  autèntic programa d'agressió contra els treballadors i el poble - que va afirmar la seva enorme confiança, voluntat i determinació per continuar i intensificar la lluita per acabar amb la dreta política que segueix destruint Portugal d''Abril i per al canvi de polítiques.
El Consell Nacional de  la CGTP-IN,  saluda i la solidaritat fraterna, els treballadors, els pensionistes i jubilats, joves i aturats i altres sectors i estrats de la població, així com a tots aquells que amb les seves accions en els llocs de treball i la presència en els carrers, avingudes i places plenes de Portugal, donen expressió a la lluita que té per objecte  prioritari posar fi a aquesta  política del Govern  abans d'aquest govern  i aquesta política acabin amb el  país
Portugal ja no pot  ser subjugada per  un govern que, assumint la seva naturalesa de classe al  servei del gran capital, sobre la base de un  govern  a base de empitjorar els sacrificis impostos als treballadors i al poble portuguès, per satisfer els interessos particulars de grups econòmics i financers.  Segueix llegint  a : http://www.cgtp.pt/trabalho/accao-reivindicativa/5539-cgtp-in-convoca-greve-geral-para-14-de-novembro-de-2012