Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Els sindicats CCOO, CSIF, STAJ i UGT, que consideren imprescindible mantenir la mobilització de tots els col · lectius de la justícia contra les mesures de Gallardón, han convocat concentracions el 20 de febrer: de 11,30 a 12,30 hores, davant la porta dels centres de treball de l'Administració de Justícia...

La plataforma unitària dels sindicats de l'Administració de Justícia considera que, en aquests moments, hi ha raons per convocar mobilitzacions. Opina aquesta plataforma que tots els que treballen en aquesta Administració han de lluitar units contra les decisions vergonyoses del ministre de Justícia i del Govern en el seu conjunt, i és obligació de tots defensar aquestes qüestions tan bàsiques com a fonamentals:

Per la defensa del servei públic de la Justícia, contra la privatització dels registres civils que suposarà l'eliminació de més de 3.500 llocs de treball.

Per la defensa de l'ocupació i la garantia que no hi haurà destrucció de llocs de treball.

Per exigir al compromís del ministre Gallardón d'incrementar les plantilles que siguin necessàries per al bon funcionament de la Justícia, tant de llocs de personal funcionari i laboral com de jutges i fiscals.

Per la derogació de la Llei de Taxes Judicials (BOE de 21 de novembre de 2012) o com a mínim la suspensió de la mateixa fins que es negociï amb els col · lectius implicats seva reforma que permeti a tots els ciutadans l'accés en condicions d'igualtat a la Administració de Justícia.

Per la derogació de la reforma de la LOPJ (LO 8/2012 de 27 de desembre, BOE 2012.12.28) i, per tant, recuperació dels drets dels treballadors eliminats en aquesta reforma.

Contra la privatització dels actes de comunicació que suposaria, també, l'eliminació de milers de llocs de treball.

Contra la falta de compromís del ministeri amb la negociació que ni tan sols és capaç de complir els terminis acordats per a la convocatòria de la primera Taula Sectorial de Justícia.

El proper dia 20 de febrer, concentracions: de 11,30 a 12,30 hores, davant la porta dels centres de treball.

En defensa de l'ocupació!

Per la derogació de la llei de taxes judicials!

Contra la privatització dels registres civils i dels actes de comunicació!

Via CCOO de Catalunya

Etiquetes de comentaris: