Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Avui 15 de maig és el dia de commemoració de la Naqba/Nakba, un dia trist pels palestins i palestines. La Naqba és la catàstrofe, desastre o calamitat, produïda per un acte de destrucció deliberat, és la neteja ètnica exercida sobre Palestina i el poble palestí per part de l'estat israelià. Tal dia com avui fa 65 anys el 70% dels palestins i palestines foren expulsats de les seves terres per a crear l'Estat d'Israel.

Enguany, des de Palestina al Cor, diem "No més complicitat amb Israel". Hem observat el rol capdavanter que juga Israel en el disseny, investigació, implementació i venda a l'estranger de diferents sistemes de repressió. Sabem que la Generalitat de Catalunya i l'Estat Español en són els seus clients... i no ens quedarem de braços creuats!!

Font: Amb Palestina al cor