Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



José Feria, de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès, i la responsable d’EUiA Salut, Lola Castro, van participar en la reunió.

Dissabte 15 de juny a Madrid, a una reunió que va ser convocada per la Coordinadora General d’Àrees d’IU, Marga Ferré.

A aquesta reunió van assistir el company José Feria, de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès, la responsable d’EUiA Salut, Lola Castro, José Alfredo de Juan d’IU Federal, els companys i companyes de les àrees de la salut de les diferents comunitats autònomes: Galícia, Astúries, Madrid, Melilla, Navarra, Castella-Leon, Múrcia, País Valencià.

Amb la participació i amb les intervencions de les persones assistents vam fer una anàlisi de la situació i de les perspectives de la salut i de la política sanitària, davant l’atac brutal que representen les mesures dels governs de dretes.

També vam valorar la necessitat de mantenir les mobilitzacions, el treball en xarxa i la coordinació de les propostes que ens permetin construir l’Alternativa Política indispensable per a transformar la situació actual.

El debat va ser molt ric i divers, amb una total coïncidència quant la necessitat de continuar amb la defensa coordinada i unitària del caràcter universal, equitatiu i solidari del sistema nacional públic de salut.

Conclusions i acords de la reunió:

Començar a elaborar un Document que reflecteixi la situació actual de la salut i de la política sanitària (finalitzar-ho el mes de juliol).

La creació d’un grup-google com a eina de comunicació i de treball.
L’elaboració i la centralització a l’Àrea Federal de totes les iniciatives dels grups parlamentaris relacionades amb Salut .

La convocatòria d’una trobada-fòrum, els mesos d’octubre-novembre .
La convocatòria d’una reunió el mes d'octubre (prèvia a la trobada) de l’Àrea Federal de la Salut.