Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Convoquen una manifestació per avui dia 19 que sortirà a les 17.30 h de la Pça Sant Jaume fins a la seu de l'Institut Català de la Salut a Gran Via/Balmes . El PCC dona suport a aquesta mobilització que convoquen els residents de la Vall d'Hebron i us cridem a acudir tots i totes a defensar els drets dels treballadors i treballadores de la salut i la nostra sanitat pública.


Informació de la mobilització dels Metges Interns i Residents de l'Hospital de la Vall d'Hebron, que han començat una vaga indefinida a partir d'avui i convoquen una manifestació per avui dia 19 que sortirà a les 17.30 h de la Pça Sant Jaume fins a la seu de l'Institut Català de la Salut a Gran Via/Balmes .

Donem suport a aquesta mobilització que convoquen els residents de la Vall d'Hebron i us cridem a acudir tots i totes a defensar els drets dels treballadors i treballadores de la salut i la nostra sanitat pública.