Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Intervenció de Jerónimo de Sousa, Secretari General del PCP dona la benvinguda als participants de la jornada laboral a la festa "Avante!". Un any més el PCC participa a la festa dels comunistes de Portugal.


Dissabte 30 agost 2014
Va comptar amb la presència de centenars d'amics i militants del Partit que el secretari general del PCP era dijous per saludar els milers de constructors de la Festa de "Avante!" Que van passar dies, caps de setmana, setmanes, setmanes completes i fins a les seves vacances amb la construcció del major esdeveniment polític-cultural de Portugal.

Jerónimo de Sousa, dirigint-se als participants de la jornada de treball, va dir que "la feina activista és crucial per mantenir la festa de la" Avante! "Amb totes les característiques i la seva riquesa, única en tot el món, és a dir la participació i el compromís dels amics i companys, el Partit i el JCP, en la seva construcció i execució ".

Partits presents al ESPAI INTERNACIONAL :

Partido Comunista Alemão e A Esquerda (Alemanha); MPLA (Angola); Partido do Trabalho (Bélgica); Partido Comunista do Brasil e Partido dos Trabalhadores (Brasil); PAICV (Cabo Verde); Partido Comunista do Chile; Partido Comunista da China; AKEL (Chipre); Partido Comunista Colombiano; Partido Comunista de Cuba; Partido Comunista de Espanha, Partido dos Comunistas da Catalunha e Bloco Nacionalista Galego (Espanha); Partido Comunista Britânico; Partido Comunista da Grécia; Aliança Nova Nação (Guatemala); Partido do Povo do Irão; Sinn Féin (Irlanda); Partido da Refundação Comunista e Partido dos Comunistas Italianos (Itália); FRELIMO (Moçambique); Organização de Libertação da Palestina; Partido Comunista Peruano; Frente Polisário (Saara Ocidental), FRETILIN (Timor-Leste); Partido Comunista da Turquia.





Intervenció de Jerónimo de Sousa :