Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Resum del debat organitzat per l'agència Servimedia (www.servimedia.es) sobre 'El futur de la monarquia' el 22 de març de 2013, en què van participar el diputat de l'Esquerra Plural Joan Nuet i el senador del PP Alejandro Muñoz-Alonso.


Muñoz-Alonso es va declarar "d'acord" amb que "la democràcia, un sistema representatiu, no necessita d'herències", i fins i tot va admetre que "ens portem les mans al cap" quan veiem que a les dictadures la prefectura de l'Estat o de l'Govern s'hereta entre familiars. Tanmateix, ha puntualitzat que cada sistema polític és diferent i l'espanyol està sancionat per la Constitució.

Per la seva banda, Nuet ha qualificat de "antic" i de "anacronisme" que el cap de l'Estat sigui elegit pels seus pares, i creu que avui dia, a diferència de el 1978, es donen les circumstàncies perquè els monàrquics defensin la seva opció i els republicans la seva i els ciutadans triïn lliurement quin prefereixen en un referèndum.

Font: El Bloc de Joan Josep Nuet

Etiquetes de comentaris: